ПАТ «Черкасиобленерго» сплатило 0,4 млрд. грн. податків за 2023 рік

12 березня, 2024

Незважаючи на воєнний стан в у 2023 році ПАТ «Черкасиобленерго» в повному обсязі сплатило податки, а саме: відрахування на соціальні заходи, податок на прибуток підприємств, податок на додану вартість, відрахування частини чистого прибутку на державну частку, земельний податок, податок на нерухомість, збір за використання водних ресурсів, плата за радіочастоти.  Про це повідомляється на сайті https://cherkasyoblenergo.com/news/3164 компанії.

Загальна сума податків і зборів склала 400 мільйонів гривень, в тому числі заборгованість, яка виникла у 2016-2017 рр., що загалом дорівнює 110% річних нарахувань.

«Ми розуміємо, що сьогодні, як ніколи, важливо наповнювати економіку, бо від цього залежить обороноздатність країни, а податки – це одна з головних складових економіки не лише нашої країни, а й інших країн світу. Тож сьогодні ми робимо те, що має зробити кожна свідома компанія та громадянин. А саме працювати у законодавчому полі, створювати робочі місця, сплачувати вчасно заробітну плату та податки. Все це дозволить підтримати та стабілізувати економіку країни, а головне – підтримати найбільш важливі сфери»,– зазначив голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

Обсяг сплачених податків за 2023 рік  — на  11 % більше, ніж було сплачено за 2022 рік.

Шевченко Мария Сергеевна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!