Абоненти ВОЛІ отримали телеканал Music Box UA у форматі HD

2 вересня, 2015

У пакетах телепрограм лідера українського ринку цифрових розваг компанії ВОЛЯ з’явився ще один канал у форматі високої чіткості – Music Box UA HD.

Music Box UA HD – українська версія міжнародного музичного каналу Music Box, яка здійснює мовлення з 2007 року. У програмі каналу – якісна танцювальна музика для активної молодої аудиторії, тематичні чарти, інтерактивні закордонні шоу і програми власного виробництва. Завдяки формату мовлення 24/7 глядачі каналу можуть не тільки в будь-який час насолоджуватися цікавим музичним контентом, а й першими дізнаватися про найважливіші події у сфері танцювальної музики.

− Ми завжди прагнемо давати глядачам контент найвищої якості, тому при виборі телеканалів віддаємо перевагу тим із них, які доступні у форматі високої чіткості. Адже тільки за цей рік база HD-абонентів нашої мережі виросла на 22%. Зараз у пакетах ВОЛІ їх уже понад 20 − це найбільший спектр HD-каналів в Україні, − зазначає директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

Телеканал Music Box UA HD зможуть дивитися передплатники послуги доступу до телепрограм, що надається в пакетах «Оптимальний HD», «Преміальний HD», «ВОЛЯ Power Time», «ВОЛЯ HD», а також у додатковому пакеті «ВОЛЯ Extra HD».

Канал ретранслюється в Дніпропетровську, Запоріжжі, Києві, Львові й Харкові.

Noblet Media CIS, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!