Cтуденти нової спеціальності «Діджитал-облік» КНЕУ ім. Вадима Гетьмана вчитимуться у сучасному Центрі автоматизації бухгалтерськ

6 вересня, 2018

Вже багато років компанія Linkos Group, зокрема фахівці ISpro, успішно співпрацюють з КНЕУ.

Сьогодні, 6 вересня 2018 р., в університеті відбулося відкриття Центру автоматизації бухгалтерського обліку, фінансів та кадрів для студентів нової спеціальності «Діджитал-обліку» Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана.

Linkos Group від імені бренду ISpro підтримала цифровізацію у сфері навчання майбутніх спеціалістів бухгалтерії та аудиту і подарувала студентам нової спеціальності сучасний комп′ютерний клас, який стане повноцінним Центром автоматизації бухгалтерського обліку, фінансів та кадрів!

Кабінет для навчання обладнаний ноутбуками з системою ISpro, яку компанія надала у безкоштовне користування. Так студенти зможуть одразу використати на практиці отримані знання та опановувати сучасні ІТ-рішення.

ISpro – це українська розробка класу ERP-систем, яка за ефективністю не поступається іноземним програмам та сьогодні впроваджується у всіх містах України. Система розроблена для управління підприємствами, організаціями, бюджетними установами.

Така підтримка вишів демонструє, що Linkos не на словах, а на ділі сприяє цифровізації бухгалтерських спеціальностей та ефективності освіти.

Керівництво університету в свою чергу подякувало компанії за добру справу – аудиторію майбутнього для сучасних студентів!

Павлюк Алена
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!