Репродуктивна частина стада на свинокомплексі KSG Agro поповниться на 1330 голів свиней канадської генетики

8 вересня, 2023

Репродуктивна частина стада на свинокомплексі KSG Agro до кінця року поповниться на 1330 голів свиней канадської генетики Genesus. Перша поставка 210 голів на ферму відбулася 7 вересня 2023 р. Про це повідомила пресслужба компанії.

В рамках програми  оновлення поголів‘я свинями канадської генетичної компанії Genesus KSG Agro до кінця року поповнить репродуктивну частину стада на 1330 голів — 1300 свиноматок та 30 кнурів. Перша поставка 210 голів на свинокомплекс холдингу, що на Дніпропетровщині, відбулася 7 вересня 2023 р. 

Раніше, весною нинішнього року на свинокомплекс було поставлено 330 свиноматок та 10 кнурів канадської генетики Genesus.

«Генетика канадської компанії Genesus справедливо вважається однією з найкращих в світі, оскільки дозволяє отримувати високі якісні характеристики свиней та одночасно нижчу собівартість виробництва у порівнянні з європейською, — коментує головний технолог свинокомплексу KSG Agro Віктор Нечмілов. — Тому ми продовжуємо омолодження свинопоголів’я і ставимо завдання поступово повністю замінити свиней європейської генетики канадською. Поросята генетики Genesus витриваліші, швидко ростуть і гарно розвиваються, а свиноматки мають гарне багатопліддя та молочність. Ставимо завдання задовольнити попит на якісну свинину та запропонувати споживачам, в тому числі свинарям, зразок однієї з найкращих генетик, представленої в світі».

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!