KSG Agro завершив збиральну кампанію соняшника із врожайністю 24ц/га

7 листопада, 2023

Господарства, що входять до складу агрохолдингу KSG Agro, завершили збиральну кампанію соняшника із врожайністю 24ц/га. Про це повідомила пресслужба компанії із посиланням на керівника рослинницького дивізіону агрохолдингу Дмитра Ємельченка.

Господарства, що входять до складу агрохолдингу KSG Agro, завершили збиральну кампанію соняшника на площі 7 тис. 360 га із врожайністю 24ц/га.

«Для нас результати збиральної кампанії є позитивними, чому допомогли погодні умови з достатнім рівнем опадів. Ми прогнозували фінальну врожайність в проміжку 23-25 ц/га, а по факту отримали 24 ц/га, — коментує Дмитро Ємельченко. – Цьогорічна збиральна кампанія була відстроченою, оскільки частково ми використовували насіння з пізнім строком. Окремо варто відзначити результати відділення «Апостолівське», яке вперше з моменту своєї роботи у складі холдингу, досягло високих результатів врожайності соняшника на рівні 24,5 ц/га».

Паралельно з збиральною кампанією соняшника господарства холдингу здійснили посів озимої пшениці на площі 2 тис. га та ріпаку на площі 1,5 тис. га.

«Особливістю цьогорічної посівної озимих стало те, що внаслідок погодних умов ми сіяли практично всуху. Тим не менш отримані в кінці жовтня сходи знаходяться в задовільно-доброму стані», — зазначив керівник рослинницького дивізіону агрохолдингу.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!