«Миколаївоблнерго» - в трійці лідерів за меншостю скарг на живлення електроенергією у 2023 р.

30 жовтня, 2023

За дев’ять місяців 2023 року Державоюа інспекцією  енергетичного нагляду Україн(«Держнергонагляд») и зареєстровано 10 589 звернень, з яких 209 – у вересні. Більша частина звернень стосувалась питань технічного стану електромереж, якості та надійності електропостачання, приєднання електричних установок замовників до електричних мереж операторів систем розподілу (ОСР) тощо.

За результатами розгляду звернень, на вимогу відомства, упродовж трьох кварталів поточного року ОСР виконали роботи з покращення технічного стану електромереж, підвищення якості та надійності електропостачання.

Лідерами за меншостю скарг  за 9 місяців 2023 року серед операторів систем розподілу стали «Житомиробленерго» (33 скарги), «Рівнеобленерго» (43 скарги) та  «Миколаївобленерго» (60 скарг).

На думку Олександра Голіздри, аналітика Агенції «Маркет.Інфо», увійти до трійки лідерів «Миколаївобленерго», не дивлячись на часті обстріли регіону, дозволила спланована та добре організована роботу з відновлення пошкоджених електромереж.

За словами голови « Держенергонагляду» Руслана Слободяна, в Україні триває підготовка до прийдешнього осінньо-зимового періоду (ОЗП) та наймасштабніша за всю історію незалежності України ремонтна кампанія на енергетичних об’єктах. За координації Міненерго, із залученням органів влади, місцевого самоврядування, усіх учасників ринку для належної підготовки до роботи у холодну пору року завершуються ремонти об’єктів та мереж енергетичної інфраструктури, здійснюється відновлення пошкоджених ворожими атаками об’єктів передачі та розподілу електричної енергії. Особлива увага приділяється посиленню фізичного захисту енергетичної інфраструктури з огляду на ризики продовження ворожих атак протягом прийдешнього ОЗП. «Держенергонагляд зі свого боку продовжує вживати заходів з оцінки готовності енергетичних господарств до роботи в холодну пору року та щодо забезпечення споживачів якісним, безпечним та безперервним електропостачанням», — підкреслив керівник інспекції

Шевченко Мария Сергеевна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!