Розробка Landing pages з гарантією результату

Наша компанія "Lira marketing" займається розробкою продаючих сайтів Landing pages.Основною нашою перевагою є те, що працюємо на результат та добиваємось його. нашим рекордом конверсії є 31%.
У розробку Лендінга входить:
1. Аналіз діяльності
2. Визначення переваг та болей клієнтів
3. Глибокий конкурентний аналіз
4. Сегментація цільової аудиторії
5. Безпосередній односторінковий сайт Landing page на повну довжину з використанням всіх методів захвату уваги відвідувача
6. Професійне налаштування контекстної реклами Google Adwords від сертифікованих спеціалістів Google. (При налаштуванні рекламної кампанії у нас Ви отримуєте бонус у розмірі 800 грн на бюджет)
7. Оптимізація рекламної кампанії за допомогою автоматизованої системи правил, яка була розроблена нашими спеціалістами. Ця система оптимізує не тільки групи оголошень, а й окремо кожне ключове слово. Це допомагає максимально збільшити рентабельність Ваших інвестицій. Ця система працює безперебійно 24/7
8. Повна аналітика google analytics та синхронізація з контекстною рекламою. Проводимо тестування різних елементів сайту, а також ключових слів та оголошень в рекламній кампанії задля досягнення максимального результату.
9. Гарантія відбиття інвестицій. Ми гарантуємо, що з нашою допомогою Ви досягнете результату та працюємо з Вами доти, доки Лендінг сам не окупиться.

Звертайтесь до нас прямо зараз та отримайте знижку на всі пакети розробки - 20%
Для отримання знижки при дзвінку до наших менеджерів розповіжте звідки дізналися
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!