Клієнт «Кредобанку» переміг в акції MasterCard та відвідає концерт групи «Garbage»

«Кредобанк» продовжує дарувати радість клієнтам. Днями клієнт банку В’ячеслав Лобан переміг в акції від MasterCard для держателів безконтактних платіжних карт MasterCard «Сплати безконтактно – виграй квитки на Garbage» та отримав головний приз акції - поїздку на двох на концерт всесвітньо відомого гурту «Garbage», який відбудеться 13 листопада у Києві.
Згідно з умовами акції, для участі у ній було достатньо в період з 1 до 31 жовтня 2016 року включно здійснити оплату товарів або послуг безконтактним способом у торгово-сервісній мережі на загальну суму від 1 гривні з використанням будь-якої платіжної карти MasterCard, що підтримує технологію безконтактних платежів. Кожна безконтактна торговельна операція збільшувала шанси на перемогу. Загалом для переможців акції було передбачено 20 комплектів квитків на концерт групи по 2 особи кожен, а власне переможців було обрано методом випадкового комп’ютерного вибору із зареєстрованих в період акції безконтактних операцій.

«Кредобанк» долучається до всіх акцій від MasterCard протягом цілого року. Щоразу ми щиро радіємо перемозі кожного клієнта в конкурсі чи акції від платіжної системи, – говорить директор Департаменту карткового бізнесу ПАТ «Кредобанк» Дмитро Лучко. - Варто відзначити, що крім цінних подарунків, клієнти банку отримують можливість користуватись захищеними платіжними картками з підтримкою безпечних безконтактних розрахунків, а також безкоштовно отримувати готівку в усіх банкоматах України».

За 2016 рік клієнти «К
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!