Окуляри-тренажер Laser Vision

Окуляри-тренажер Laser Vision® (Лазер Вижн) – унікальний тренажер для очей, за допомогою якого ви зможете відновити або суттєво покращити свій зір.

Laser Vision – це єдині окуляри-тренажер подібного типу, які успішно пройшли медичні випробування та підтвердили свої лікувальні та профілактичні властивості.

Випробування проводились на базі кількох українських та зарубіжних клінік під наглядом досвідчених офтальмологів.

За даними цих клінічних випробувань, щоденне носіння окулярів-тренажера Laser Vision допомагає виправити короткозорість, далекозорість та коригувати астигматизм до 5 діоптрій.

В результаті Laser Vision отримали найпозитивніші відгуки і були рекомендовані лікарями, які контролювали випробування, для широкого застосування.

Офтальмологи рекомендують використовувати окуляри-тренажер для лікування та профілактики різних очних захворювань та підтримки зору у хорошому стані кожній родині, навіть якщо в ній ніхто не носить звичайних окулярів.

Окуляри-тренажери Laser Vision універсальні, відстань між центрами очей не має значення. Тому вони можуть використовуватися як дорослими, так і дітьми та будуть особливо корисні людям з віковою далекозорістю або з прогресуючою короткозорістю.

Замовити окуляри-тренажер Laser Vision ви можете тут: https://invet.net/ukr/zakaz.php

Остерігайтеся підробок та купуйте окуляри-тренажер Laser Vision тільки на сайті компанії або в офіційних дистриб'юторів!
Вартість: 800.00 UAH
  • Рубрика: Продам
  • Регіон: Україна
  • Дата публікації: 2023-05-30   Закінчується: 2024-05-29
  • Контакт: ККЦ ІНВЕТ
  • Організація:
  • Тел.: +38 095 548-65-65, +38 063 548-65-65, +38 097 548-65-65

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!