Чемпіон з мотокросу Дмитро Асманов став бренд-амбасадором страхової компанії «Євроінс Україна»

СК «Євроінс Україна» і топ-райдер Дмитро Асманов, бронзовий призер Європейського Чемпіонату з мотокросу в класі ОПЕН 2016 року, підписали спонсорський договір, згідно якого, компанія буде активно допомагати чемпіону, а спортсмен стане бренд-амбасадором «Євроінс Україна». Подія відбулась 11 квітня 2017 року.

Заступник Голови Правління «Євроінс Україна» Янко Ніколов прокоментував підписання контракту: «Підтримка спорту - один з пріоритетів нашої компанії. У кожній країні, де працює «Євроінс», ми підтримуємо той чи інший вид спорту. Ми раді, що нам вдалося домовитися з Дмитром Асмановим про співпрацю. Такі спортсмени, як Дмитро, - це уособлення сміливості і впевненості, готовності йти на ризик заради мети; саме таких людей нам хотілося б підтримувати, адже вони - майбутнє України».

У свою чергу, після підписання договору та перед від'їздом на чергове коло світового змагання з мотокросу, Дмитро Асманов зазначив: «З великим задоволенням погодився стати бренд-амбасадором «Євроніс Україна» і я щасливий факту підписання спонсорського договору. Я побачив, що мої цілі і амбіції повністю збігаються з цілями компанії. Також мені сподобався серйозний підхід до ведення страхового бізнесу і робота компанії в сфері соціальної відповідальності».
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!