Короткая жилетка из песца

Стильная весення жилетка из натурального меха песца. Пластины меха уложены по диагонали, есть небольшие кожаные вставки. Жилетка очень легкая, мех мягкий и густой. Цвет темно серый, тонированный песец. Есть карманы. Это очень удобная и модная жилетка. Подходит на размеры 40-42 укр. Наличие моделей и цены уточняйте на нашем сайте www.norkovajashuba.com или по указанному телефону (viber, WhatsApp, Telegram)
Также приглашаем посетить наш шоу-рум в городе Харьков, ул. Шевченко 142 каждое воскресенье с 11.00 до 18.00. Ознакомится с нашим ассортиментом также можно и в другой день недели по предварительной записи.
Отправка посылок во все регионы Украины и в другие страны.
Стильна весняна жилетка з натурального хутра песця. Пластини хутра укладені по діагоналі, є невеликі шкіряні вставки. Жилетка дуже легка, хутро м'яке і густе. Колір темно сірий, тонований песець. Є кишені. Це дуже зручна і модна жилетка. Підходить на розміри 40-42 укр. Наявність моделей і ціни уточнюйте на нашому сайті www.norkovajashuba.com або по вказаному телефону (viber, WhatsApp, Telegram)
Також запрошуємо відвідати наш шоу-рум в місті Харків, вул. Шевченко 142 щонеділі з 11.00 до 18.00. Ознайомитися з нашим асортиментом також можна і в інший день тижня за попереднім записом.
Відправлення посилок в усі регіони України та в інші країни.
Вартість: 6000.00 UAH
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!