«Кредобанк» підтримав заходи до Дня Львова

«Кредобанк» підтримав низку заходів у рамках Дня міста Львова «День міста натхнення», що традиційно відзначається у Львові на початку травня. Зокрема, банк виступив партнером музичного відеомапінгу на львівській Ратуші та сніданку-дискусії відомих львів’ян у літературно-меморіальному музеї Івана Франка.
Музичний 3D-відеомапінг за творами відомого львівського художника-графіка Богдана Сороки відбувся на західній стороні львівської Ратуші пізно ввечері 6 травня. Анімації за мотивами творів художника супроводжувалися класичною музикою у виконанні львівського оркестру Collegium Musicum. Дійство спостерігали близько тисячі осіб, що зібралися на площі Ринок.
Філософський сніданок у літературно-меморіальному музеї Івана Франка 7 травня став першим заходом нового міського проекту «Сніданки в музеях. Поговоримо про …». Для обговорення було обрано тему «Любов чи голод: що нами керує?». У дискусії взяв участь відомий письменник, перекладач та мислитель Андрій Содомора, львівський філософ, викладач Львівського національного університету Андрій Дахній, директор літературно-меморіального музею Івана Франка Богдан Тихолоз, голова Міжнародної асоціації франкознавців професор Михайло Гнатюк та інші відомі львів’яни.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!