Мітинг біля Верховної Ради «Не дамо вкрасти землю»

7 червня у Києві на площі Конституції біля Верховної Ради України відбудеться народний мітинг-протест «Не дамо вкрасти землю!». Він стане завершальним етапом Всеукраїнської акції зі збору підписів проти поспішного впровадження ринку землі в сьогоднішніх умовах. Очікується участь 10-15 тисяч осіб з усіх областей України.
Урядовий квартал стане місцем флеш-мобів і театральних сценок. Зокрема, о 9.00 розпочнеться мовчазний флеш-моб – живий ланцюг від Європейської площі до Верховної Ради. Також мовчазні мітинги проходитимуть під МінАгро, Кабміном, Адміністрацією Президента.
0 9.10 на площі Конституції розпочнеться театралізована акція «Не дамо хапугам від політики з’їсти українську землю!», під час якої буде показано, як високопосадовці поїдають Україну (символом України буде торт –метрова карта України).
О 9.30 на відбудеться флеш-моб «Український базар», під час якого депутати з торгових яток продаватимуть українську землю.
До Верховної Ради цього дня вантажівками привезуть 3 мільйони підписів, зібраних в останні місяці у рамках акції «Не дамо вкрасти землю!», а це понад тисяча коробок.
Також на площі Конституції будуть символічно розміщенні мішки з землею з усіх областей України.
На екрані головної сцени всі присутні зможуть побачити міні-фільм про те, хто поставив 3-мільйонний підпис. Відбудуться телемости з представниками регіонів – Півдня, Сходу, Заходу.
На Печерські пагорби прибуде автопробіг «Не дамо вкрасти землю!», що вже об’їхав усі області України, долаючи по 60
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!