Київстар запустив Mobile ID у дослідну експлуатацію

Найбільший мобільний оператор України розпочав підключення абонентів до сервісу Mobile ID, який надає можливість електронної ідентифікації особистості для отримання електронних послуг

З 27 грудня 2017 р. по 1 червня 2018 р. під час дослідної експлуатації Mobile ID обмежена група контрактних абонентів Київстар буде мати можливість випробовувати роботу сервісу до його комерційного запуску у 2-му кварталі наступного року.

У цей період буде досліджуватись безперебійність функціонування сервісу, його взаємодія з системами ДП «Національні інформаційні системи» та можливість абонентів здійснювати ідентифікацію особистості з використанням мобільного телефону та спеціальної SIM-картки.

«Нарешті сервіс Mobile ID став доступним і в Україні. Платформа сервісу працює, до неї розпочали підключатися сервіс-провайдери, що надаватимуть електронні послуги, видаються перші SIM-картки зі спеціальним чіпом, подана заявка на державну сертифікацію сервісу, і ми працюємо над тим, щоб зробити оформлення документів для підключення Mobile ID максимально простим і зручним для абонентів, – говорить Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. – І оскільки Київстар завжди приділяє велику увагу якості надання послуг, зараз ми вирішили дослідним шляхом перевірити, як сервіс працює, щоб до запуску на широкий загал налаштувати його якнайкраще».
На час дослідної експлуатації користувачам сервісу Mobile ID буде доступна можливість електронної ідентифікації для отримання п
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!