Газ на авто Пирятин СТО Айхен Газ

Вулиця Цибаня 8, Пирятин, Полтавська область 37000

Найпрогресивніша мережа СТО в регіоні і зокрема в Пирятині «Aihen Gaz» пропонує свої послуги з встановлення газобалонного обладнання на автомобілі. Також займаємось обслуговуванням автомобілів, що пересуваються на пропан-бутановій суміші (скрапленому вуглеводному газі).
Завдяки постійному розвитку та вдосконаленні компаніє займається встановленням широкого спектру ГБО, асортимент один з найбільших в регіоні.
Компанія з встановлення газобалонного обладнання на автомобілі «Айхен Газ» здійснює установку ГБО 2 покоління, ГБО 4 покоління на легкові та вантажні транспортні засоби у місті Пирятин, та у приближених до міста селах: Гребінка, Велика круча, Тарасівка, Майорщина, Тополеве, Загребельне, Оржиця, Корніївка, Короваї, Степанівка, Шрамківка, Олексіївка. Цінова політика компанії «Aihen gaz» порадує всіх клієнтів, а якість газобалонного обладнання та проведених робіт майстрами задовольнить найвимогливіших автовласників, котрі хочуть економити на пальному. Переобладнання на газ і повне обслуговування авто на ГБО здійснюється за допомогою найякісніших приладів виробників із світовим ім’ям. Aihen gaz обслуговує автомобілі на яких встановлено ГБО 2, ГБО 4, ГБО 5 покоління таких виробників: Prince, Alex, Tamona, STAG, BRC, Landi Renzo, Bigas, Novogas, OMVL, A.E.B., Alhpa, Atiker, Versus, Lovato, Tomasetto, Zenit, King, та газові форсунки: HANA, Valtec, Keihin, Barracuda. Проте це не повний перелік виробників, який з кожним днем по
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!