PR-агентству Publicity Creating виповнилося 20 років

21 січня 2018 р.* виповнилося 20 років з початку діяльності на українському ринку PR компанії стратегічних комунікацій «Паблісіті Кріейтінг».
За цей час клієнтами Publiciy Creating стали понад 500 компаній практично з усіх напрямків бізнесу - IT-ринок (десктопи, ноутбуки, комплектуючі, ПЗ, системна інтеграція, роздріб), будівельний ринок (будівельні та оздоблювальні матеріали, кондиціонування, вентиляція, сантехніка, опалення) , агробізнес (сільгосптехніка, виробництво сільгосппродукції), автомобільний ринок (автомобілі і автозапчастини), енергетика і промисловість (нафтопереробка, гідравліка, електротехніка, виробничі підприємства), медицина і фармацевтика (рецептурні і безрецептурні препарати, предмети особистої гігієни, медичні клініки та центри), ретейл (продуктовий і непродуктовий), фінанси (банки, страхові компанії), послуги (юридичні, рекрутингові, консалтингові), а також організатори виставок, недержавні, культурні та громадські організації.
Серед клієнтів Publicity Creating - українські виробники і закордонні представництва, інжинірингові компанії та мережі магазинів, оператори ринку В2С і В2В, локальні і міжнародні бренди, для яких за 20 років було здійснено 1500 проектів. В рамках комплексних проектів, проведено сотні заходів, піар-кампаній в ЗМІ, прес-конференцій та прес-турів, написано тисячі прес-релізів і статей. Це величезний досвід, якому нема аналогів на українському ринку.
Понад 70% клієнтів працювали з «Паблісіті Кріейтінг» більше 3 років, і при цьому бага
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!