Арт видавництво arthuss

В данний момент арт видавництво arthuss - це багатофункціональна виробнича база і команда висококласних фахівців. За роки роботи ми розвинули такі напрямки, як широкоформатний друк друк. Наша компанія є однією з провідних по друку книг у Києві. Сучасне обладнання дозволяє нам виконувати терміновий друк брошур, каталогів і квартальних календарів - найважливішу продукцію для рекламних кампаній і підтримки іміджу будь-якої організації.

У нашій друкарні створений відділ дизайну, фахівці якого реалізують Ваші задумки, розроблять фірмовий стиль і підготують макет до друку.

Менеджери компанії завжди готові розрахувати Ваше замовлення і проконсультувати по будь-яких питань - від вибору матеріалів до технологічних особливостей виробництва продукції.

На наше глибоке переконання естетика є основою стилю життя сучасної людини. ArtHuss уважно стежить за світовими тенденціямі у різних галузях культури та творчих професій і радо ділиться зі своїми читачами на шпальтах своїх завжди актуальних видань. Наші книги надихають, наповнюють життя добрим смаком і роблять його яскравіше.

Ми завжди раді новим клієнтам і сподіваємося на довгострокову співпрацю!
Вартість: 3022.00 EUR
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!