Триває співпраця Publicity Creating з Центром незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ»

Більше 15 років Publicity Creating співпрацює з Центром незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» у напрямку інформаційного супроводження результатів тестування різноманітних товарів - продуктів харчування, косметики, комп’ютерної техніки та інших.
Висвітлення результатів незалежного тестування включає як традиційні форми інформування (написання та поширення прес-релізів, проведення прес-конференцій, експертні огляди), так і нетрадиційні активності.

Зокрема, за підсумками одного з досліджень, піар-агенством було організовано опитування серед провідних дієтологів на тему «Здорове харчування», а також бліц-опитування споживачів на вулицях Києва на тему «Корисні продукти».

Дані проекти дозволили надати споживачам інформацію про думку фахівців, а також дізнатися, як самі споживачі оцінюють корисність продуктів харчування.

«Досвід співпраці з Центром «ТЕСТ» показав, що подібні проекти потребують хорошої інформаційної підтримки, особливо у випадку із продуктами харчування. Адже висновки незалежних досліджень – це запорука впевненості в тому, що кожен з нас купує корисні і безпечні для здоров'я продукти. Зі свого боку, наша піар-агенція також робить внесок у поінформованість широкого кола споживачів», - зазначив Директор Publicity Creating Валерій Курейко.


Довідка: Центр незалежних споживчих експертиз "ТЕСТ" - громадська організація із захисту прав споживачів, основною діяльністю якої є проведення освітніх програм для споживачів (тестування, дослідження якості та безпеки
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!