CISOLAR 2019 представить нові можливості для розвитку сонячної енергетики в Центральній та Східній Європі

16-18 квітня 2019 р. у Києві відбудеться головна бізнес-подія регіону у сфері сонячної енергетики, присвячена новітнім технологіям, трендам та інвестиційним можливостям - CISOLAR 2019, 8-ма Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики в Центральній та Східній Європі (ua.cis-solar.com).

Сьогодні розвиток сонячної енергетики є одним із пріоритетних напрямків для інвесторів у світі та Східній Європі зокрема.

Так в Україні станом на 1 жовтня 2018 р. було побудовано понад 1,06 ГВт потужностей сонячних електростанцій і за підсумками року цей показник зросте до 1.2 ГВт.

Крім проектів класу large scale, також стрімко розвивається сегмент малих сонячних станцій, зокрема надахових.

В Україні, починаючи з 2015 р., в інсталяцію малих домашніх станцій було інвестовано понад 72 млн. євро. Кількість домогосподарств, обладнаних сонячними електростанціями, станом на 1 жовтня 2018 р. перевищила 6 500.

Одним із ключових питань CISOLAR 2019 буде можлива зміна моделі ринку сонячної енергетики - перехід від системи зелених тарифів до аукціонної системи. Саме така законодавча ініціатива знаходиться сьогодні в центрі уваги ринкових гравців та інвесторів.

Насичена ділова програма заходу дозволить отримати учасникам відповіді на галузеві питання різних рівнів складності та інформацію найвищого професійного рівня.

16 квітня в готелі Hilton (бул. Т. Шевченка, 30) відбудеться ключова B2B подія - Конференція CISOLAR 2019, в якій візьмуть участь понад 70 спікерів та 500 делегатів з біл
Вартість: 450.00 EUR
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!