CISOLAR 2019 представить нові можливості для розвитку сонячної енергетики в Центральній та Східній Європі

16-18 квітня 2019 р. у Києві відбудеться головна бізнес-подія регіону у сфері сонячної енергетики, присвячена новітнім технологіям, трендам та інвестиційним можливостям - CISOLAR 2019, 8-ма Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики в Центральній та Східній Європі (ua.cis-solar.com).

16 квітня в готелі Hilton (бул. Т. Шевченка, 30) відбудеться Конференція CISOLAR 2019, в якій візьмуть участь понад 70 спікерів та 500 делегатів з більш ніж 30 країн – власники, керівники, директори впливових міжнародних компаній, а також інвестори та підприємці у галузі сонячної енергетики.
Доповідачі поділяться міжнародним досвідом та розкажуть про нові технології та інноваційні рішення для PV-сектору.

17-18 квітня у Виставковому Центрі «ACCO International» (просп. Перемоги, 40-Б) пройде 2-денна виставка CISOLAR 2019. У масштабному трейд-шоу візьмуть участь понад 100 експонентів, які продемонструють нові проекти, найкращі технологічні рішення та сервіси для бізнесу та приватного сектору. Кількість відвідувачів виставки очікується на рівні 5 000+.
Практичні тренінги та воркшопи для PV-інсталяторів - невід’ємна частина події, будуть проходити паралельно з Виставкою, 17-18 квітня. Заходи будуть корисні для власників малих підприємств, об'єктів нерухомості — приватних та багатоквартирних будинків, які вже встановили сонячні електростанції, експлуатують їх або планують побудувати. Учасники дізнаються, як зекономити за допомогою «зеленого тарифу» та розпочати розвиток власного бізнесу.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!