Омнітроп (Omnitrop) 1,5 ml 5 mg (15 ME) генотропін соматропін

Якщо Ви шукаєте, де можна вигідно купити Omnitrop (Омнітроп) 1,5 ml 5 mg (15 ME), тоді для Вас є дуже гарна пропозиція. На сьогоднішній день у Вас є можливість доступно придбати Omnitrop (Омнітроп) 1,5 ml 5 mg (15 ME). Що стосовну терміну придатності, то це серпень 2020 року. Зберігання проходить по всім вимогам, а саме при температурі 2-8°С.

Виробником Omnitrop (Омнітроп) 1,5 ml 5 mg (15 ME) являється Sandoz, Austria. Ви можете зробити замовлення в зручний для Вас час – Омнітроп є в наявності.

Показання до приймання Омнітроп:
- затримка росту у дітей (спричинена зменшенням або відсутністю секреції ендогенного ГР, з дисгенезією гонад (синдром Тернера), підтвердженою хромосомним аналізом, спричинена хронічною нирковою недостатністю);
- порушення росту у низькорослих дітей віком від 4 років;
- замісна терапія у дорослих з вираженим дефіцитом гормону росту, діагностованим за одним динамічним тестом на дефіцит гормону росту.

Доставка Omnitrop (Омнітроп) можлива по всій території України. Висилаю безпосередньо в термобоксі наложенним платежем або з передплатою на карту банка Приват.

Ціна на Омнітроп (Omnitrop) 1,5 ml 5 mg (15 ME) адекватна та складає 1100грн/картридж (в коробці 5 картриджів). Omnitrop (Омнітроп) має високий рівень якості.

Якщо Ви бажаєте на вигідних умовах замовити Омнітроп (Omnitrop), тоді чекаю на Ваші звернення. Більш вигідної пропозиції Вам точно не знайти. Довідка за номером
Вартість: 1100.00 UAH
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!