Селлсепт в капсулах і таблетках

Селлсепт може бути в капсулах і таблетках вкритих оболонкою. Діючий компонент - мікофенолату мофетилу.

Показання:
Застосовують селлсепт, у вигляді комбінованої терапії з циклоспорином і кортикостероїдами. Дорослі і діти (приблизний вік старше 12 років): - профілактика гострого відторгнення трансплантата у хворих після алогенної пересадки нирки. Дорослі: - профілактика гострого відторгнення трансплантата у хворих після алогенної пересадки серця; - профілактика гострого відторгнення трансплантата у хворих після алогенної пересадки печінки.

Спосіб застосування та дози:
Прийом капсул препарату селлсепт необхідно розпочати протягом 72 годин після проведення операції трансплантації. Хворим з нирковими трансплантатами рекомендується прийом по 1 г двічі на добу (добова доза 2 г). Діти: - профілактика відторгнення трансплантата нирки: у пацієнтів дитячого віку старше 12 років, які перенесли трансплантацію нирки, можливе застосування капсул по 750 мг два рази на добу (добова доза 1.5 г).

Протипоказання:
Селлсепт не призначається пацієнтам, які страждають непереносимістю мікофенолату мофетилу та спадкової нестачі гипоксантин-гуанінфосфорібозілтрансферази.Слід з обережністю поставитися до призначення Селлсепту хворим, що страждають хронічними захворюваннями органів травлення.

Замовити препарат селлсепт, зручно та швидко на нашому сайті piluli-sales.info/контакты
Вартість: 1400.00 UAH
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!