BILLA запускає програму лояльності «ВигоДа»

6 листопада 2019 року в мережі супермаркетів BILLA Україна запустилася програма лояльності, що гарантовано надає низькі ціни власникам карт.

Завдяки програмі лояльності «ВигоДа» кожен її учасник отримує можливість купувати улюблені товари по дуже привабливим цінам. Відтепер, клієнтам BILLA більше не потрібно витрачати час в пошуках вигідних цінових пропозицій на полицях магазинів, адже зареєструвавшись в програмі «ВигоДа» можна придбати більш ніж 500 товарів найпопулярніших торгових марок за гарантовано низькою ціною, які легко можна знайти за допомогою спеціальних зелених цінників. Постійні пропозиції знижок також будуть доступні на сайті компанії: www.billa.ua. Важливим показником чесної вигоди для учасників, стане те, що BILLA надасть можливість придбати товар за ціною дешевше за вказану, якщо покупець таку знайде.

Програма лояльності базується на принципі персоналізованих пропозицій. В CRM-системі мережі BILLA завдяки аналізу купівельної поведінки та вподобань користувачів карти «ВигоДа», буде сформований профіль кожного споживача.

Крім персоналізованих пропозицій, учасників програми «ВигоДа» чекають постійні знижки до 25% на категорії улюблених товарів та знижка розміром 10% у день народження, якщо його дату було вказано при заповненні анкети.

«Програма лояльності «ВигоДа» — важливий інструмент для рішення основних завдань бізнесу: залучення нових покупців, підвищення частоти контакту в сегменті постійних покупців та формування лояльної клієнтської бази шляхом пер
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!