Що користується попитом на ринку PR-послуг? Підсумки 2019

Якими PR-послугами цікавилися потенційні клієнти в 2019 році? PR агентство Publicity Creating підсумувало статистику звернень за три квартали року, що минає.
За результатами аналізу звернень за період *, найбільше запитів - 55% від усіх звернень потенційних клієнтів - надійшло на комплексне просування. Це на 10% більше, ніж за підсумками 2018 року. Під комплексним просуванням маються на увазі програми тривалістю від 12 місяців, які охоплюють певний комплекс каналів і методів інформування, з метою просування компаній, брендів, продукції або послуг і досягнення репутаційних і маркетингових результатів.
«Результати підтверджують зростання інтересу до комплексного просування, яке необхідно компаніям на різних етапах розвитку - від виходу нової ТМ на ринок до розширення частки ринку в новому сегменті або відкриття нового напряму діяльності, а також в разі репозиціонування, дистанціювання від конкурентів, аргументації ціни і т . д. Також клієнти все частіше пов'язують досягнення репутаційних цілей з маркетингом, прагнуть конвертувати PR в збільшення продажів та інші маркетингові результати», - зазначає Валерій Курейко, Директор Publicity Creating.
На другому місці за кількістю запитів - 23% - розробка і проведення PR кампаній в ЗМІ (серії новин, статей, заміток або інтерв'ю в онлайн та / або друкованих ЗМІ) .На третьому місці за кількістю звернень - 9% - PR-заходи і прес-заходи.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!