Компанія «В-Центр» першою в Україні отримує сертифікат LWG

Найбільший виробник натуральної шкіри в Україні – компанія «В-Центр» - в грудні 2019 року пройшов міжнародний аудит LWG* (Leather Working Group) за зразкову поведінку, з точки зору захисту навколишнього середовища.
Компанія «В-Центр» стала ПЕРШОЮ сертифікованою компанією LWG в Україні.
Сертифікат LWG – це комплексна оцінка екологічності виробників шкіри. Багато європейських компаній сьогодні надають перевагу співпраці із постачальниками, які мать даний сертифікат. Рішення про отримання сертифікату LWG сприяє подальшому розвитку діяльності компанії на закордонних ринках. Продукція «В-Центр» вже експортується до країн ЄС (Італія, Німеччина, Естонія), а також до США, Ізраїлю та Фінляндії. Серед партнерів «В-Центр» такі відомі європейські виробники, як Rieker, Diadora, Mondeox, Skandia та інші.
Крім того, отримання сертифікату LWG є логічним продовженням стратегії «В-Центр» як соціально відповідального бізнесу. Раніше підприємство «В-Центр» вже було сертифіковано за міжнародними стандартами ISO 9001:2015 «Система управління Якістю» та 14001:2015 «Система екологічного управління». Завод «В-Центр» також має сертифікат EcoVadis (рейтинг сталого розвитку постачальників у міжнародних ланцюжках поставок).
*Leather Working Group розробляє та підтримує протоколи, а також проводить оцінку відповідності виробників шкіри міжнародним екологічним стандартам.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!