Яким буде PR через 20 років?

З розвитком ринку і суспільства структура PR змінюється. Розвиток Інтернету призвело до появи онлайн-ЗМІ, а поява соціальних мереж стимулювало бренди створювати власні канали комунікацій - own media. PR-заходи стають все більш інтерактивними і нішевими, а швидкість поширення інформації прискорюється. Разом з розвитком інформаційної інфраструктури, ростуть не лише можливості, а й ризики: фейкові новини, навала ботів, навмисне спотворення фактів і т. д. Давайте уявимо, яким буде PR через 20 років?

Заходи - мабуть, найбільш традиційний PR-інструмент, але навіть в епоху цифрових технологій він зберігає свою актуальність. Людям потрібен прямий контакт і особиста присутність - особливо це помітно сьогодні, коли в зв'язку з епідемією коронавируса практично всі оффлайн-заходи скасовані або перенесені. Тому і через 20 років піар-заходи будуть проводитися, а інтеграція оффлайн і онлайн поглиблюватиметься.
Зв'язки із засобами масової інформації стануть більш прагматичними - вже сьогодні не обов'язково підтримувати контакт з конкретними журналістами конкретних ЗМІ: досить вчасно поширити актуальну інформацію достовірною базою, і вона буде опублікована. Але можливо, через 20 років ЗМІ будуть більш жорстко перевіряти фактаж, який до них надходить, щоб убезпечити себе і громадськість від фейків і неправдивої інформації.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!