Виставка «Одеса, Порт, Люди» художниці 60-десятниці Людмили Семикіної представлена в одеському центрі «Моррічсервіс». Вернісаж п

Окрім основної діяльності – надання послуг, команда «Моррічсервіс» визначила для себе головні цінності існування – це культура обслуговування, повага до кожного, відповідальність та професійна гідність. Ці сенси «Моррічсервіс» пропагує і в суспільному житті – через культурні, мистецькі та соціальні події.

Захід, який відбувся минулого тижня у Сервісному Центрі Одеси – річниця роботи «Моррічсервіс» – став першою культурною акцією. Виставка робіт одеської художниці 60-десятниці Людмили Семикіної «Одеса, Порт, Люди» передає характер працівників морської галузі як людей високої моралі та відданих своїй праці, які заслуговують на повагу в усі часи, що особливо актуально у нашому сьогоденні.

Історичні ілюстрації було презентовано для журналістів та гостей – представників морського товариства та культурної спільноти країни

Державне підприємство «Сервісний центр морського та річкового транспорту» було створено у 2019-тому році. Протягом минулого року ДП «Моррічсервіс» відкрито центри обслуговування моряків в містах-портах – Одесі, Ізмаїлі, Херсоні та Маріуполі. За весь час роботи центрів загалом надано більш ніж 25 000 послуг, впроваджено в дію першу частину електронного сервісу «е-Гавань».

Експозиція відкрита до 25 червня 2020 року.
за адресою: м. Одеса, вул. М. Грушевського, 39-Є, СЦ «Моррічсервіс». Вхід вільний, з дотриманням умов адаптивного карантину.

Детальна інформація та фото за посиланням:
https://morrichservice.marad.gov.ua/ua/posts
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!