Від +2% в першому півріччі 2020, до +38% в другому. Як зростати в рік пандемії. Досвід компанії «Делівері».

2020 рік став викликом для більшості компаній в усьому світі, але для логістичних компаній цей виклик дещо відрізнявся.
У непростий для всіх період компанія «Делівері» ввела найактуальніші послуги - «Післяплата готівкою», вартість якої і досі залишається найнижчою на ринку – всього 10 грн + 2% від суми післяплати, «Післяплата безготівкова» та «Безпечна угода» - послуга для інтернет-магазинів, що дозволяє отримувачу оглянути товар перед його оплатою, а відправнику отримати оплату одразу на свій розрахунковий рахунок.
Розуміючи, що період карантину тимчасовий і весна з посівною настане, компанія розширила галузевий тариф «АвтоПрайс» шинами різних розмірів для автомобілів великої вантажопідйомності та тракторів і сільськогосподарських машин.
Обсяги перевезень вантажу у 2020 значно зросли: на 12,6% перевезення посилкового формату вантажу до 30 кг, на 25,7% перевезення вантажу понад 30 кг та на 7%.перевезення палетного формату. Середня вага відправленого вантажу склала майже 270 кг на одного клієнта. При зростаючих обсягах перевезень компанія суттєво знизила частку втрати та пошкоджень вантажу, що в свою чергу сприяло підвищенню лояльності наших клієнтів і, як наслідок, кількість клієнтів зросла на 37,8% порівняно з 2019.
Компанія підготувала рефреш та перезапуск сайту, готуєновий мобільний додаток, відкрила додаткові канали комунікації, дещо допрацювали особистий кабінет клієнта та продовжує його вдосконалювати.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!