Delivery Group: +25% по вантажообігу за 1 квартал 2021.

У І кварталі 2021 року компанія "Delivery Group" зберегла, розпочату у карантинному 2020 році, позитивну динаміку зростання основних показників діяльності. У порівнянні з І кварталом 2020 р. компанія зросла майже на 25% за показниками кількості прийнятого до відправлення вантажу, в тому чиcлі вантажу посилкового формату до 30 кг на 30%, більше 30 кг на 55% та палетного формату на 9,5%.
"Delivery Group" щоденно докладає зусиль, щоб значне підвищення попиту на логістичні послуги компанії не послабило якість їх надання. Компанія посилено працює як над збільшенням площі складських приміщень для обслуговування клієнтів, так і над збільшенням кількості паркомісць під автотранспорт на транзитних складах, збільшує штат співробітників відділень та терміналів, запускає нові прямі маршрути, зменшуючи тим самим кількість місць сортування вантажу за маршрутом його прямування.
В порівнянні з І кварталом 2020 р. в компанії значно зменшилась частка втрат вантажу (на 67%!), що посприяло зростанню на 2,4% індексу задоволення клієнтів сервісом. Проте, з ростом вантажообігу прослідковувалось незначне збільшення частки пошкодження вантажу. Тому, компанія щоденно докладає зусиль для виправлення ситуації та вдячна клієнтам, які продовжують підтримувати високий рівень відповідальності щодо збереження власного вантажу, забезпечують додаткове його пакування та активно користуються послугою добровільного страхування вантажу в СК «КВОРУМ».
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!