Кодування від алкоголізму Івано-Франківськ

Виходити з хмільної прірви потрібно негайно, кожен день затримки ускладнює проблему з залежним від алкоголю. Вже сьогодні звертайтесь до лікарів-професіоналів нашого медичного центру у Івано-Франківську для кодування від алкоголю.
Кодування від алкоголізму – не панацея, але у сукупності з іншими методами лікування алкогольної залежності, відраза до алкоголю може бути результатом нашої праці. Нарколог може закодувати від алкоголю в разі наявності бажання пацієнта і 5-денного утримання від вживання спиртного. Кодування від алкоголю проводиться уколом щоденно, без вихідних, на умовах повної анонімності. Окрім уколу, кодуємо гіпнозом, методом Довженка, гарячим уколом, проводимо подвійний, потрійний блок, голкотерапію, лазерне кодування, підшивку імплантом дисульфірам, еспераль. Підшивання від алкоголізму у Івано-Франківську проводиться в стерильній маніпуляційній під місцевою анестезією. Підшивка від алкоголізму досить популярна послуга.
Якщо тебе зацікавила дана пропозиція та тобі є з чим до нас звернутися - дзвони за вказаними номерами телефонів та записуйся на консультацію.
Дополнительная информация на сайте stanislawow.webnode.com.ua/koduvannya-vid-alkogolizmu-ivano-frankivsk
Вартість: 2500.00 UAH
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!