Чому варто йти на програму підтримки українських підприємців: відгуки учасників

Щоб допомогти українським підприємцям зберегти компанії, 1 квітня компанія Visotsky Consulting на рік відкрила програму посилення власників малого та середнього бізнесу. Заповнивши форму, підприємці з України можуть безплатно пройти програму вартістю 10 000$.

До 20 травня на програму підтримки стартували 728 учасників — 710 з них активно навчаються. Загалом на програму подали заявки 738 підприємців: частина анкет розглядається нашими консультантами.

Відгук Едуарда Федорова про курс «Як зробити навчання легким і ефективним: технологія навчання»:
«Курс корисний, хоч і є вступною частиною. Для мене концепція розуміння слів та встановлення цілей не нова — повторив. Вирішив, що потрібно в нашому корпоративному навчанні ввести схожий невеликий блок».

Ірина про курс «Як підвищити особисту ефективність»:
«Дані, вивчені на курсі, дуже корисні. Дякуємо вам та вашій команді за роботу, за якість, за структурність. Це дуже важливо. Застосування технології вимагає високої дисципліни та в цьому обов'язково необхідно зростати. Якщо застосувати все те, про що ви кажете, результат можна отримати одразу, рівень стресу буде мінімальний, а кайф від діяльності — на висоті».


Також у Києві відбулася офлайн-зустріч підприємців, які беруть участь у програмі підтримки бізнесу від Visotsky Consulting. Наша команда планує і надалі організовувати заходи для учасників. ізнатися більше про ініціативу Visotsky Consulting і стати учасником: http://visotsky.academy/helpvisotsky_ua/
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!