Системи обліку робочого часу за карткою ✽ Спецавтоматика

Компанія «Спецавтоматика» пропонує продаж та монтаж систем обліку робочого часу по території України. В асортименті обладнання торговельні марки ZKTeco.

✽ ЗВЕРНІТЬ УВАГУ

• Товар новий, виготовлений у 2022 році.
• Можлива безготівкова форма оплати.
• Доставка по Україні здійснюється перевізником «Нова пошта». Вартість послуг транспортної компанії не включена до вартості товару.

✽ ЯК ЗАМОВИТИ ?

Ви можете купити систему обліку робочого часу за карткою, оформивши замовлення в інтернет-магазині компанії «Спецавтоматика» за адресою: https://idterminal.com або за телефонами: +38 (099) 150-09-09 Viber/Telegram, +38 (096) 150-09-09.

Консультації щодо вибору обладнання надаються безкоштовно.

✽ СИСТЕМИ ОБЛІКУ РОБОЧОГО ЧАСУ

Системи обліку робочого часу дозволяють значно підвищити дисципліну праці, а також забезпечити її справедливу оплату. Крім того, зникає необхідність ведення табелів, підрахунку підсумків, а також звільняється робочий час бухгалтера для вирішення найважливіших завдань.

Ознайомитись з модельним рядом систем обліку робочого часу, можна на сайті компанії «Спецавтоматика» https://idterminal.com/g1049013-sistemy-ucheta-rabochego

----

Купити систему обліку робочого часу за карткою з доставкою по Україні: Львів, Луцьк, Житомир, Івано-Франківськ, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці, Черкаси, Запоріжжя, Рівне, Київ, Харків, Миколаїв, Полтава, Вінниця, Кіровоград, Одеса, Дніпро та інші міста України.
Вартість: 170.00 USD
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!