Горщики для розсади і квітів - пріоритет мaгaзину аксесуарів для рослин Горшок.Шоп

Широкий асортимент якісної продукції за оптовими і роздрібними цінами, від вітчизняних і зарубіжних виробників для догляду та вирощування рослин пропонує «Горшок.Шоп»: практичні і недорогі горщики для рослин, для розсади, пластикові, різної форми і розміру, інші аксесуари (теплична плівка, крапельна стрічка, касети для розсади і т.д.).

Український Інтернет-мaгaзин «Горшок.Шоп» багато років спеціалізується на продажі квіткових горщиків. Складські приміщення «Горшок.Шоп» знаходяться у Західній Україні. В пріоритеті - продаж продукції з країн Євросоюзу: Польша, Венгрія, Франція. Парадоксально, але високоякісні польські горщики для квітів у ціні набагато нижчі за aнaлoгічну українську продукцію.

Квіткові горщики, горщики для розсади, касети для розсади, плівка теплична та інша продукція для саду та городу від знаних європейських брeндів FLOSER, TEKU, Siplast, ROKO, KLODA, CenterPlast та інших має підвищений попит у українського споживача. Продукція «Горшок.Шоп» ідеально підходить для рослин, вирощуваних в тепличних або домашніх умовах. Така продукція користується великим попитом у професіоналів і городників-любителів.

Спеціальні оптові пропозиції від «Горшок.Шоп» будуть цікавими для українських інтернет-мaгaзинів, тепличних господарств, великих та малих садових господарств, для приватних теплиць та городів, квітникарям.

Телефон для консультацій та замовлень:
+380 (68) 378-10-50 (Київстар)
+380 (50) 708-21-51 (МТС)
Щодо співпраці пишіть на email: [email protected]
Вартість: 1.00 UAH
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!