Дріт пружинний 9 мм марки SH EN 10270-1.

Дріт пружинний 9 мм марки SH EN 10270-1.
Тимчасовий опір 1450-1610 N/mm2 дозволяє виготовляти різноманітні пружинні вироби зі стабільно високою якістю. Кінцеві якісні показники пружин, виготовлених з дроту даної марки, дозволяють використовувати їх у всіх галузях промисловості. Окремо можна відзначити застосування пружинного дроту даної категорії в сільськогосподарському машинобудуванні – пружинні пальці та загортачі різноманітних легких пружинних борін з дроту 9 мм користуються великим попитом, завдяки своїй пружності та великій протидії стиранню в процесі експлуатації.
Враховуючи, що вітчизняна промисловість має технічну можливість виготовлення пружинного дроту максимально в 8-му діаметрі - це єдина альтернатива легованим маркам сталей 60С2А, 65Г та інших, які потребують обов’язкового гартування в процесі виробництва, що в свою чергу дозволяє отримати значну економію енергоносіїв в процесі виробництва та зменшити загальну собівартість продукції.
Надаємо консультації по технології та підбору необхідного матеріалу.
Склад знаходиться в зручному місці та оснащений всією необхідною технікою для швидкого відвантаження при самовивозі. При оплаті до 14 години – відправка транспортною компанією Нова пошта або САТ в день оплати. По домовленості працюємо на відвантаження в вихідні дні.
Відвантаження від 10 кг, вага мотка близько 250 кг.
Прохання погоджувати наявність та відпускну вартість на дату оформлення замовлення.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!