Дріт пружинний 11 мм

Дріт пружинний 11 мм фосфатований.
Властивості дроту відповідають технічному регламенту EN 10270-1 для класу SH та мають показники тимчасового опору (межа міцності) 1380-1530 N/mm2.
Ідеально підходить для пружин, працюючих при статичних та динамічних навантаженнях, та маючих коефіцієнт співвідношення діаметру дроту d до внутрішнього діаметру пружин Dвн не менше 4. Виготовлення пружин з даного дроту проводиться в холодному стані без послідуючого загартовування, стабілізація після надання виробам потрібних розмірів проводиться при температурі близько 300 градусів на протязі години. Потрібно враховувати можливі зміни розмірів при операціях технологічного обжимання/розтягування/скручування.
Технологічні властивості чудово підходять для виготовлення пружинних робочих органів різноманітних конфігурацій в сільскому машинобудуванні: грабліна, пружинний палець, зуб пружинний. В основному дані вироби використовуються в пружинних боронах середнього класу.
Відвантаження від 10 кг, вага мотка близько 250 кг.
Склад знаходиться в зручному місці та оснащений всією необхідною технікою для швидкого відвантаження. При оплаті до 14 години – відправка в той же день. По домовленості працюємо на відвантаження в вихідні дні.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!