Встановлення та виготовлення навісів, гаражних воріт, металевих в'їзних воріт, парканів, навісів та козирків, балконних огорож,

Встановлення та виготовлення навісів, гаражних воріт, металевих в'їзних воріт, парканів, навісів та козирків, балконних огорож, тамбурних дверей, кованих виробів у Кривому Розі та по всій Україні!

Наша основна спеціалізація – виготовлення та монтаж металевих виробів. Маленькі та великі двері виготовляються із металевих профілів. Двері та ворота з профнастилу. Доставка та встановлення по всій Україні. Ворота - виробництво та встановлення воріт: гаражні ворота, розсувні двері, розсувні ворота, залізні ворота, металеві ворота, фігурні ворота Паркани - Виготовлення та встановлення огорож: 3D сітка, огорожі, віконниці, кування. Навіси - виготовлення та монтаж навісів та в'їзних козирків з металочерепиці, профнастилу, полікарбонату. Ангари - швидкобудуюємі будівлі (БМЗ) для промисловості (ангари сільгосптехніки, майстерні, виробничі приміщення, ангари для літаків і вертольотів і т.д.)
Металоконструкції - виготовлення та монтаж металоконструкцій: сходи, огорожі балконів, ворота, антивандальні ґрати, балконні перила, зовнішні сходи, зимові сади. Двері зварені. Огородження зварене. Поруччя зварені. Грати на вікнах зварені. Навіси зварені. Навіси з куванням. Ковані ворота. Кований паркан. Грати на вікнах ковані. Кована огорожа балкона. Ковані перила сходи. Кована альтанка.
Ворота металеві розпашні - виготовляються на замовлення в 4-х варіантах:
без хвіртки, з хвірткою всередині, з хвірткою окремо (хвіртка і ворота на одному стовпі), з хвірткою окремо (хвіртка з двома окремими стовпами
  • Контакт: Андрей Андреевич
  • Організація: ООО Акабуд
  • Тел.: 0683551932. 0689690329

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!