БО НКО Благодійний фонд сприяння збройним силам України та вимушеним переселенцям

Доброго дня та мирного неба!
Тисячі мирних жителів стали вимушеними переселенцями через російську військову агресію проти України. Деякі з них не мають можливості забезпечити власні потреби. Станом на 27 грудня 2022 року в Кам\'янці-Подільському районі зареєстровано 25 824 вимушених переселенців, з них 5 139 осіб віком до 18 років, 2 341 осіб пенсійного віку, 647 особи з інвалідністю та 23 багатодітна сім\'я. Запрошуємо компанії, організації та приватних осіб, які готові до різних форм співпраці, з метою реалізації наших проектів.
1. Наразі наш фонд займається будівництвом житлового містечка для вимушених переселенців у Чернівецькій області. Земельна ділянка з комунікаціями надана Чернівецькою міською адміністрацією. Планується будівництво за прикладеним проектом та ескізами.
2. Для забезпечення вимушених переселенців терміново необхідні: продуктові набори з продуктами першої необхідності; засоби гігієни (мило, пральний порошок, зубна паста, зубні щітки, бритва та ін.); дорослий та дитячий одяг для зимового сезону; Ковдри, матраци, подушки, простирадла, рушники, аптечки.
Просимо поставитися з розумінням до нашого звернення та виявити громадянську свідомість. Для реалізації наших проектів ми також просимо про можливу фінансову підтримку через наш сайт www.fondzsu.org
Якщо у вас є будь-які пропозиції, будь ласка, пишіть на [email protected]
Завітайте на наш веб-сайт fundzsu.org для отримання додаткової інформації.
З повагою та найкращими побажаннями, БО Благодійний фонд НВО «Благ
Вартість: 10.00 UAH
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!