Відгуки клієнтів можуть покращити коефіцієнт конверсії.

Репутаційний маркетинг - це системна робота над формуванням та підтримкою позитивного іміджу спеціаліста, продукту чи компанії.
Відгуки дозволяють будувати довіру між продавцями та покупцями, допомогають зробити правильний вибір при покупці.Незважаючи на значні статистики про те, що основна частка користувачів приймають рішення про покупку, грунтуючись на відгуках,Відгук в мережі сприймається як форма соціального схвалення.
Що таке коефіцієнт конверсії?
Коефіцієнт конверсії (CR) — це відсоток людей, які виконують бажану дію на веб-сайті або в рекламі.Ця дія може бути будь-якою: від здійснення покупки, реєстрації на подію, підписки на розсилку новин або заповнення контактної форми.
Допоможу сфорнмувати рейтинг 5 зірок у загальній стрічці пошукової видачі Гугла.Ваше рекламне оголошення стане помітніше в пошуковій видачі.Пошукова система Google, використовує алгоритми, які враховують багато факторів під час рейтингу оголошення.Одним із таких факторів є якість і кількість відгуків клієнтів.Позитивні відгуки клієнтів можуть покращити позиції на першій сторінці результатів пошукової системи, з більшою ймовірністю приверне кліки та трафік.
Якщо Вас зацікавила пропозиція або виникли питання телефонуйте пряио зараз: 0938107142
Вартість: 1500.00 UAH
  • Контакт: Маркетолог
  • Організація:
  • Тел.: +380938107142

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!