Волонтерський проєкт для фізичного і ментального здоров’я ветеранів.

У «Pochayna Event Hall» ветеранські організації познайомилися з можливостями фізичного та психологічного відновлення для людей, що постраждали від війни.

Цей проєкт – безкоштовний для ветеранів та інших груп постраждалих – постійно діятиме протягом 2024 року. Він об’єднує кілька напрямків: фізичну реабілітацію, sound healing та мистецьку терапію.

Інесса Кравченко, ініціатор волонтерської програми, представила потенціал «Pochayna» щодо культурно-мистецької терапії для військових, ветеранів та їхніх родин.

Волонтерську ініціативу підтримала компанія «Стан Комплект», яка спеціалізується на розвитку національного виробництва, зокрема, енергетичної безпеки України.

Сергій Капралов, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, нагороджений орденом «Народний Герой України», автор провідних методик відновлення після важких поранень презентував можливості різних форм реабілітації для фізичного і ментального здоров’я.

Протягом 2024 року ветерани та інші категорії зможуть відвідати майстер-клас Капралова щодо ефективного відновлення здоров’я. Фахівець найвищого рівня познайомить їх з техніками по самореабілітації та оздоровленню, корисними всім, хто відчуває вплив війни.

Ініціатор програми зцілення музикою – Олександр Власенко.

БЕЗПЛАТНІ сеанси звукотерапії та майстер-класи Сергія Капралова відбуваються двічі на місяць за адресою пр. Степана Бандери, 23, «Pochayna Event Hall», «Вежа» за попереднім записом. Телефон для довідок +38(067)2387927
  • Контакт: Ирина
  • Організація:
  • Тел.: 0672387927

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!