Розпашні Ворота, відкатні ворота, навіс, хвіртка, МАФ

Компанія «Акабуд» - виробництво в місті Кривий Ріг кованих розпашних воріт, відкатних воріт, хвірток, кованих парканних секцій, навісів, козирків, ангарів, грат та багато іншого. Асортимент понад двісті видів. Ми працюємо «під ключ» – від виміру до монтажу. Надсилаємо наші вироби транспортною компанією по всій Україні.
Виготовимо навіс, який протягом 30 років не впаде, не протікає. Виготовимо металевий навіс будь-якої складності протягом 7 днів, з доставкою та встановленням у Кривому Розі, а також по всій Україні. Наші навіси витримують навантаження 300 кг/м – у 2 рази міцніше за рекомендовані нормативи в Україні (180 кг/м)
Виготовляємо: Арочні навіси. Двосхилі навіси. Односхилі навіси. Пристінні навіси. Навіси до будинку. Прибудовані навіси. Металеві навіси. Навіси із профнастилу. Навіси із металочерепиці. Навіси для автомобіля. Навіси для дачі. Навіси над входом. Навіси над ганком. Навіси для тераси. Навіс для басейну. Альтанки із полікарбонату. Навіси із профнастилу. Арочний навіс із профнастилу. Навіс двосхилий з профнастилу. Навіс із профнастилу для зони барбекю. Металевий ангар із профнастилу. Навіс із профнастилу для зони відпочинку. Навіс із профільної труби та профнастилу. Навіс із дахом із профнастилу. Навіс до будинку із профнастилом. Навіс для машини із профнастилу. Навіс для автомобіля із профнастилу. Навіс із профлиста. Односхилий навіс із профнастилу.Навіс для машини з металочерепиці. Арочний навіс для машини із металочерепиці. Навіс для машини будиночком із пр
  • Контакт: Андрей Андреевич
  • Організація: ООО Акабуд
  • Тел.: 0683551932. 0689690329

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!