Гостиница "Фрегат" в Херсоне

«Туристичний комплекс «ФРЕГАТ», розташований на набережній Дніпра в історичній і діловий частині Херсона, з 1989 року гостинно приймає українських та іноземних туристів. Підтримуючи контакти із всесвітньо відомими представниками туристичного й готельного бізнесу, колектив комплексу прагне європейського рівня обслуговування.

Нині «Фрегат» може одночасно прийняти понад 300 гостей. До їхніх послуг – 189 комфортабельних номерів різних категорій з усіма зручностями, водно-оздоровчий комплекс з басейном, салон краси, ресторан «Європейський» та панорамний бар-ресторан «Лунний» з мальовничою панорамою міста та величного Дніпра.

Туркомплекс відомий на півдні України, як центр проведення різноманітних конференцій, семінарів, презентацій, форумів. Багаторічний досвід роботи, кваліфікований персонал, відмінний сервіс – це складові успішного іміджу «Фрегата» серед ділових кіл.
А тим, кого приваблює краса Таврійського краю, і тим, хто хоче відпочити від буднів, «Фрегат» пропонує різні екскурсійні програми по області та захоплюючі мандрівки на теплоході по Дніпру
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!