Продається профілактично – фізкультурно – оздоровчий Центр.

Профілактично – фізкультурно – оздоровчий центр «Академія здоров’я» працює по методиці російського вченого, доктора медичних наук Бубновського Сергія Михайловича та спеціалізується на профілактиці, лікуванні та реабілітації захворювань опорно-рухового апарату людини – хребта та великих суглобів : Детальна інформація на сайті www.akademzdorovia.com.ua
Всі приміщення Центру: тренажерний зал, гімнастичний зал, адміністраторська, кабінет лікаря, кабінет аутогравітаційного витягнення хребта та масажу, кабінет керівника, роздягальня чоловіча, роздягальня жіноча, кімната відпочинку, електрощитова, теплогенераторна, кімната інвентаря та туалетна кімната укомплектовані сучасним обладнанням та меблями з дотриманням вимог нормативних актів.
По методиці Бубновського працюють Центри у всіх обласних містах Росії,а також вони відкриті в країнах СНД, Фінляндії, Ірландії, Чорногорії, на о. Кіпр, США. В частині навчальних шкіл Москви, Нижнього Новгороду та Сочі фізичне виховання дітей вже проводиться по методиці Бубновського С.М.
Профілактично – фізкультурно – оздоровчий центр «Академія здоров’я» розташований в вбудовано – прибудованому нежитловому приміщенні на першому поверсі дев’ятиповерхового цегляного житлового будинку за адресою: місто Черкаси, вул. Паризьзої Комуни, буд. 37. Приватна власність. Загальна площа приміщень – 181,2 м2 . Фізичний стан опорядження приміщень добрий. Приміщення забезпечені інженерними мережами електропостачання, водопостачання, каналізації та зв’язку. Опалення та гаряче водопостачання – автономне за допомогою газового двоконтурного котла, який встановлений в прибудованому приміщенні теплогенераторної. Всі приміщення облаштовані канальною припливно – витяжною вентиляцією з підігрівом повітря, в тренажерному та гімнастичному залі передбачено також кондиціонування. Встановлені системи охоронної та пожежної сигналізації.
Для відвідувачів Центру спеціально обладнаний паркувальний майданчик на 6 (шість) автомобілів.
Розроблена технічна документація щодо встановлення зовнішніх меж прибудинкової території в натурі та заключена угода про справлення плати за користування частиною прибудинкової території з управлінням земельних ресурсів та землеустрою виконавчого комітету Черкаської міської Ради.
Район розташування ПФОЦ «Академія здоров’я» відноситься до наближеної до центру зони міста Черкаси та характеризується високо розвинутою інфраструктурою та мережею громадського транспорту.
Вартість комплексу – договірна
Окупність – 4 роки.

Бурлака Володимир Васильович
тел. (067) 470-35-01; (0472) 54-12-77.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!