Триває вступна кампанія до Інституту реклами

Рекламний бізнес залишається одним з найбільш привабливих для молоді. В той же час, єдиний фаховий навчальний заклад, що готує спеціалістів виключно для рекламної сфери – це Київський Інститут реклами.

Наразі у цьому вищому навчальному закладі триває набір студентів, що планують стати фахівцями у рекламній сфері, на новий навчальний рік.
Основні спеціальності, за якими навчаються в Інституті реклами - це менеджер з реклами, маркетолог, дизайнер та бухгалтер для рекламної галузі.

Особливістю Інституту реклами є підготовка спеціалістів-практиків, що здатні швидко адаптуватися до роботи як в Україні, так і за її межами.

Як відзначив ректор Інституту Реклами, професор М.П. Ліфінцев: «Сьогоднішній студент сам обирає свою дорогу в майбутнє, тому важливо якомога ретельніше обирати навчальний заклад , у якому він збирається отримати вищу освіту. Інститут реклами забезпечує рекламну галузь високоякісними фахівцями, які володіють мистецтвом побудови ефективних комунікацій між товаровиробником і споживачем, а куди вступити, студент обирає сам».



28 липня 2010 р.

Довідка

Інститут реклами - єдиний в Україні спеціалізований ВНЗ який готує для економіки і бізнесу маркетологів-рекламістів, менеджерів реклами і виставкової діяльності, дизайнерів реклами. А також фахівців з графічного дизайну і реклами, промислового дизайну, дизайнерів середовища і ландшафтного мистецтва.
http://www.ir.edu.ua/#1
http://ir-forum.at.ua/

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. (044) 353-0353, (067) 238-5313,
або e-mail: [email protected]
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!