Запрошуємо на відпочинок у Карпати!

Друга половина літа є самим кращим часом для відпочинку у високогірних Карпатах. В цей час маже немає дощів, стоїть тепла погода, в лісах дозрівають ягоди яфіни та гірська малина, багато білих грибів, буйним цвітом вкриваються полонини. Серед такої гірської краси на висоті 850м над рінем моря поряд з озером Синевир, на високому березі річки Теребля, знаходиться приватна база відпочинку «Синьогорія». На Вас тут чекають два затишні будиночки для відпочинку: чотирі +дванадцять чоловік. В малій двоповерховій колибі, що має велику спальню кімнату та банкетний зал -столову з душовою кабінкою зручно відпочивати сім’ї, або двом парам. У другому великому двоповерховому будинку є дві великі спальні кімнати, кухня їдальня, великий банкетний зал-музей. Тут можуть проживати 6+6 чоловік.
З «Синьогорії» Ви можете здійснити пішоходні екскурсії в старе село Синевир, піднятись на гору Озірна, що височить над озером Синевир. Якщо Ви молоді і любите гори, то на Вас чекає гора Кам’янка, що стрімко піднімається до неба і з якої видно всю прекрасну Карпатську Верховину. Незебутнім і приємним для Вас буде купання під синевирським водопадом у річці Теребля або на озері Синевир. Якщо Ви любителі збирати гриби, то на Вас чекають білі велетні вагою по два три кілограми, яких у цей час так багато,що їх навіть, можливо косити.
По вашому бажанню для Вас будуть готувати вишукані страви Закарпатської та арабської кухонь, пригощати червеним вином та гарною сливовицею, щовечора проводити дискотеки та розваги. Чекаємо на Вас у перлині Закарпаття ранчо «Синьогорія».
Ми знаходимось у Закарпатті, Міжгірському районі, за селом Синевирська Поляна.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!