Укртеплотехніка, ТОВ

Асоціація «Укртеплотехніка» пропонує рецепт економії газу

Підприємства асоціації «Укртеплотехніка» пропонують спосіб зменшення витрат газу на опалення міських квартир у 2,3 рази без зниження температури в помешканні шляхом встановлення поквартирного опалення.
З нового року очікується дворазове подорожчання імпортного газу, який складає левову частку вітчизняного газового балансу. Водночас в Україні розробляється стратегія теплопостачання, реалізація якої дозволила б зменшити споживання «блакитного палива» принаймні на 30% за 5 років. Для досягнення поставленої мети пропонується ціла низка альтернативних рішень.
"Одним з таких рішень може стати застосування поквартирного опалення, при якому кожна квартира опалюється окремим газовим котлом”, - говорить виконавчий директор асоціації «Укртеплотехніка» Ігор Сліпець. Поквартирне опалення доцільне для тих будинків і передусім в малих містах, де система централізованого опалення перебуває в незадовільному або аварійному стані. Її відновлення та модернізація економічно недоцільна або неможлива з огляду на відсутність ресурсів.

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!