Интер-Телеком, АОЗТ

Словами керують емоції, а ЦИФРА говорить за себе

3 лютого 2008 р., м. Київ. АТЗТ «Інтер-Телеком» заснована в 1995 році в м. Києві і є одним з провідних операторів телекомунікаційних послуг в м. Києві та області. Створена волоконно-оптична мережа з високим ступенем надійності та резервування, дає можливість розвивати різноманітні напрямки діяльності і забезпечувати споживачів широким спектром послуг.
Потужна власна інфраструктура дала змогу реалізувати ряд великих успішних проектів. Так, починаючи з 1999 року Державному міжнародному аеропорту «Бориспіль» надаються послуги телефонного зв’язку, а підприємства, що розташовані на території аеропорту, завдяки нашій компанії забезпечуються телефонним зв’язком, доступом до Інтернет, передачею відео-даних.
В рамках роботи з широким колом фізичних осіб в 2004 році в тісному співробітництві з ВАТ «Укртелеком» втілено новий проект швидкісного доступу в Інтернет «Цифра» (підключення по існуючим телефонним лініям) з покриттям більше 50% міських АТС. Завдяки простоті та оперативності схеми підключення, вперше в м. Києві та на Україні вдалося зробити підключення оперативним та гнучким, а висока якість обслуговування Клієнтів зробила послугу справжнім відкриттям для пересічного користувача, оскільки бізнес-якість за доступною ціною на Українському ринку телекомунікацій поєднувались вперше.

Сьогодні АТЗТ «Інтер-Телеком» може запропонувати весь перелік телекомунікаційних послуг:
• доступ до мережі Інтернет
• побудову корпоративних мереж передавання даних в масштабах України
• послуги телефонного зв’язку
• інші супутні послуги (хостинг, послуги дата-центру, інші)

Налагодження стосунків на принципах надійності, гнучкості, передбачуваності та довговічності цінується нашими компаніями-партнерами, оскільки всі реалізовані спільні проекти носять систематичний, постійний характер і реалізовані на найвищому рівні.
Ми надаємо послуги понад 1000 клієнтам, у складі яких державні установи та провідні компанії з різних сфер економіки, такі як: Київська міська рада, ЗАТ «Київінвестбуд-3», ЗАТ А.Е.С. «Київобленерго», ТОВ «Українська паливно-енергетична компанія», ДП «Держрибфлотінспекція», Дарницький завод ЗБК ВАТ «Дарниця», АКБ «Хрещатик», Акціонерний Банк «Експрес-Банк», ВАТ «Універсальний Банк Розвитку та Партнерства», ЗАТ «Концерн НАДРА», ЗАТ «Аеросвіт», Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України», Крафт Фудз Україна, Представництво «Брітіш Еірвейс Пі Ел Сі», АТ Генеральне Представництво в Україні «Аерофлот - Російські авіалінії», СП «Інфоком», ТОВ «Голден Телеком», КП «Домотехніка», РВУ «Київавтогаз», ТОВ БФ «Медиком», ЗАТ «Київмлин», Литовське посольство в Україні, ЗАТ Страхова компанія «Українська страхова група», Бізнес Центр Фармація, ТОВ «СВТ Фортуна», та інш.
Ми сподіваємося, що наше співробітництво буде тривалим та дасть змогу вирішити Вам усі питання, пов’язані з телекомунікаціями.

З повагою,
АТЗТ „Інтер-Телеком”
http://www.cyfra.ua
01034, м. Київ, вул. Лисенка, 8
тел: 206 77 36
e-mail: [email protected]

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: Украина, г. Киев, ул. Лысенко, 8
  • Телефоны: +380 44 206 77 36
  • Email: ?   Вебсайт: www.cyfra.ua

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!