Олайті Сервіс, ООО

Компанія «Олайті Сервіс» – це вітчизняна команда професіоналів у сфері розробки програмного забезпечення, електронної комерції та супутніх послуг. Розробка антивірусного програмного забезпечення для домашніх та корпоративних користувачів є одним із пріоритетних напрямків діяльності компанії.
Компанія «Олайті Сервіс» довгий час працювала з іноземними партнерами та має безліч успішно реалізованих проектів для країн Європи та Америки. Компанія розробила та запровадила проекти різноманітного характеру, але основний фокус завжди залишався на розробці рішень для безпеки користувача. Компанія постійно довершувала власні рішення, активно реагувала на потреби ринку, аналізувала вірусну активність, оцінювала відгуки користувачів, проводила маркетингові дослідження. Завдяки злагодженій роботі команди на протязі багатьох років, компанія «Олайті Сервіс» досягла появи якісного, простого, ефективного та надійного програмного продукту.
Сьогодні компанія «Олайті Сервіс» прагне до розвитку на ринку українського програмного забезпечення, опираючись на власний багаторічний досвід у розробці та впровадженні програмних проектів.

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!