ТОВ "Юридична компанія "Дем'яненко та партнери"

Юридична компанія «Дем’яненко та партнери» надає адвокатські та юридичні послуги на ринку України більше десяти років. Завдяки багаторічному досвіду, ми отримали кваліфікацію в самих різних галузях правової діяльності.

- Банківське право (повернення грошових коштів у разі банкрутства банку, включаючи роботу з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, списання частини боргу, визнання кредитного договору недійсним, визнання поруки недійсною, визнання іпотечного договору або договору застави недійсним).

- Господарське право (захист інтересів клієнта в корпоративних, банківських спорах, повернення заборгованості, складання попередніх договорів: поставки, оренди, позики, і т.і., угод).

- Податкове право (адміністративне оскарження актів перевірок, повідомлень – рішень податкової, участь при перевірці податкових органів та участь адвоката в кримінальних провадженнях).

- Кримінальне та адміністративне право (захист обвинуваченого чи підозрюваного на досудовому слідстві, захист підсудного в суді першої, апеляційної та касаційної інстанціях, оскарження вироків, постанов, ухвал в апеляційній і касаційних судах).

- Допомога при ДТП та поверненні прав (оскарження рішень при притягненні до адміністративної відповідальності, участь адвоката в кримінальних провадженнях та представництво в судових засіданнях).

- Цивільне право (складання позовних заяв, розлучення, стягнення аліментів, поділ майна подружжя, позбавлення батьківських прав, визнання місця проживання дитини).

- Послуги в сфері інтелектуального права (реєстрація знаків для товарів та послуг, торгової марки, винаходу корисних моделей, промислових знаків, авторських та суміжних прав).

- Послуги по нрерухомості (реєстрація прав на нерухомість, самовільного будівництва, отримання права власності на нерухомість, супровід угод з нерухомістю).

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: проспект Степана Бандеры, 21 офис 444
  • Телефоны: 0996041469
  • Email:   Вебсайт: http://dilaw.com.ua/

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!