Онлайн Школа 977

Здобуття освіти в онлайн-режимі у нас у школі – найпростіший шлях до знань. У наші дні ця можливість створена завдяки прогресуванню інтернет-технологій, а також багатьом експертам сфери, які використовують інноваційні методики.
Онлайн-школа в Україні – це цей шанс результативно здобути цінні знання, і ми його вам із задоволенням надамо.
Яскравою перевагою нашої освітньої платформи є продумане ставлення учнів до педагогів і навпаки. Всі діти у нас ніколи не побоюються звернутися за консультацією чи будь-якою іншою допомогою до викладача.
Наша унікальна у своєму роді школа онлайн-навчання в Україні надає можливість отримувати знання результативніше. Для проведення уроків наші педагоги використовують лише сучасні інструменти та засоби, що дозволяють досягти максимального ефекту.
Онлайн-школа пропонує спеціально створену платформу для навчання, яка має передбачений механізм аналітики поведінки кожного учня та функції батьківського контролю.
У нас всі без винятку педагоги мають високий рівень кваліфікації, що підтверджується сертифікатами та ліцензіями.
У нашій школі кожна дитина знаходить цінну середню освіту за унікальною системою індивідуального підходу. Тобто дитина навчається так само, як і в традиційній школі, але онлайн, вдома. Якщо є потреба, у нас батьки можуть підібрати якомога більш відповідну для їхньої дитини систему проведення уроків.
У наш час школа надає передове навчання учням, які перебувають за межами рідної країни, а також звичне дистанційне загальноосвітнє навчання для всіх, хто хоче набути цінних знань.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Дніпропетровська обл., Дніпро
  • Адрес: Площа Соборна 1Б, офіс 212, 49005
  • Телефоны: 38(099) 1500-977
  • Email:   Вебсайт: https://977.com.ua/ru/

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!