InterComp, Представительство ЗАО

Компанія InterComp - лідер у галузі аутсорсингу бізнес-процесів на ринку Росії та СНД. InterComp була заснована у 1994 році у Хьюстоні, штаті Техас в США. Регіональні центри представлені в Будапешті, Женеві та Москві. InterComp має процесинговый центр у місті Рязань та філіал у Санкт-Петербурзі.
За час своєї 14-річної діяльності на ринку СНГ Intercomp завоювала довіру багатьох міжнародних та російських корпорацій. В нашому активі історії успіху з компаніями – лідерами в своїй галузі на міжнародному та російському ринках, в тому числі представниками списку Fortune Global 500.
На сьогоднішній день компанія InterComp обслуговує більше 400 міжнародних та російських компаній-клієнтів. Щомісячно InterComp здійснює розрахунок заробітної плати для більш ніж 45 000 співробітників своїх клієнтів. InterComp здійснює розрахунок заробітної плати для великих міжнародних та російських компаній, таких як Adidas, Motorola, Continental, IBM, Wrigley, BBC, Shell, Citibank, Intel, РусАл, КМБ-банк, ОАО \\\"Исток\\\" та багато інших. Ми успішно ведемо бухгалтерський облік для 3 COM, Galileo, ViewSonic, Yamaha, Bearing Point та інших всесвітньо відомих компаній.
InterComp надає широкий спектр послуг у нашому офісі на території України:
• розрахунок заробітної плати для компаній різного масштабу, організаційно-правових форм і структури. Компанія InterComp пропонує міжнародним компаніям у всьому світі єдине та унікальне рішення для розрахунку заробітної плати;
• бухгалтерські послуги, включаючи повне чи часткове ведення бухгалтерського та податкового обліку, відновлення бухгалтерського обліку, інвентаризацію;
• кадрове діловодство (постановка кадрового діловодства «з нуля», перевірка та відновлення кадрового діловодства, повне чи часткове ведення кадрового діловодства відповідно до всіх вимог українського трудового законодавства).
Багаторічний досвід роботи InterComp на російському ринку, стабільний попит на її послуги, унікальна техніко-методологічна база, експертиза та професіоналізм співробітників, глибоке знання специфіки ринку України, Росії та СНД - складові успіху InterComp.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: ул.Патриса Лумумбы, 4/6, корп.В, оф.111
  • Телефоны: 8 (044) 200-05-16, 8 (044) 200-05-17
  • Email: ?   Вебсайт: http://www.intercomp.ru

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!